Celoteh 27: Line Internet Rumah Aku !!

Inilah keadaan internet kat rumah aku, celcom je yang sampainya, tu pun sikit ja...pintu rumah pon tak lepaih..haha..



Kesimpulannya di sini, seronok la kome yang internet laju..jelesss..uhuuhu..


Rungutan Sang Cengkerik: Jelesnya Aku Ngan Hangpa...(T_T)


10 comments:

FARHAN said...

alahai jagung.. betui kesian sgt kt hang.. dh lama xhingaq2 dgn hg.. kerinduan jgk la.. hahaha (tlg jgn perasan);P

eemm dh xguna cha_haya,, ada problem skit.. hampeh betui..T_T
la ni guna url bru..

kat sini tak la hujan sgt,, kdg2 ja.. =)

jgn stress2.. jom blnja hang kepsi.. ;P

Si Jagung said...

FARHAN :
haha..tak pa..da x lama dah nak balik sg buloh..nati buleh la hingaq2 kat blog org len..tukaq url da effect kat blog dak?
jom kepsi..kat kuala ketil ada kepsi baru..tekejut aku, balik2 tgok ada..haha

FARHAN said...

ada effect ngan...... jdi mcm start berbloging dri mula blik.. kwn2 pun hilang stengah.. sbb depa bukak xdpt kn... byk jgk kesan -ve..

oo ya ek.. xtau pon ada kepsi bru kt situ.. jom3.. *buat mcm ada qeta ja.. hahah ;P

mai la bejln kot jitqa..

Si Jagung said...

FARHAN :
oo..camtu ke..awat jadi lagu tu ek??..

oitt..cikgu..bli la gheta..haishh..abeh tu cekgu p skolah nek gerek ka??..haha

gila hang, nak bejalan p jitgha..sminggu baru sampai la gamaknya..uhuhu

FARHAN said...

haha.. la ni duk pi nek qeta sponser daa... kui3..

sbnaqnya nk smbung study lgi lps ni.. tu yg mls nk beli qeta lgi... hu3..

haha.. dah tu mai la teqebang mai jitqa.. >.<

KorN said...

jadik la dapat sikit pon.. dari kpg aku langsung x dapat..

Cik Kay Jue said...

lol... sipi- sipi je.. ce keluar rumah.. mesti laju nyer...

Si Jagung said...

FARHAN :
oo..cenggitu ka..untung laa...keta pon org sponser..ohoho..
woit..kat rumah aku tak dak epot..hehe

KorN :
long time no c la..hehe..kg hang xdak lgsong?..lagi dasat..

Cik Kay Jue :
haha..sipi2 ja..kejap2 hilang lah ia..hehe

Sarah Nabila said...

comel pic tu..rumah saya internet maxis laju sbb maxis cucuk menara (tak sure ape nama sebenar) atas apartment sy..tapi bila dh lebih limit tu mcm biasa la slow giler..

Si Jagung said...

Sarah Nabila :
wow..best la camtu..xpela, rumah Cekgu kat Penang..rumah saya dalam pedalaman kedah ni..haha