Celoteh 3: Follower ke-222


Assalamualaikum dan Selamat Petang...

Ini da ceghita baru, tadi cam besa la aku lepak2 kat "Fibox" tapi tak chat pon, just baca2 orang chat je (cam stalker je..haha)..sambil2 ber "blogwalking"..rutin biasa la sebagai orang baru dalam bunia blog tanpa sempadan ni...dan waktu blogwalking tu sampai la kat "Zizie's Official Homepage"..dan sekali lagi sebagai rutin "newbie", aku akan klik untuk jadi "follower"...tapi rupa-rupanya aku follower ke-222 dan special entri dibuat untuk aku..wah..terharu aku..


So, aku reka la pantun ni untuk Zizie..baca la ye...LAYANN~





Hari ini riang sekali,
Ada jugak terharu di hati,
Ada orang buat special entri,
Untuk aku yang kecil ini.

Sebagai follower ke-222,
Ada entri khas untuknya,
Kalu nak lihat (baca) boleh kunjung ke sana,

Pada kesempatan yang terhad ini,
Aku ingin luah perasaan hati,
Terima kasih hanya dapat kuberi,
Semoga hubungan blogger kekal abadi.


Rungutan Sang Cengkerik: Berkawan biar seribu, musuh jangan walaupun satu...=)


6 comments:

zizie said...

eh, terima kasih ye jagung... malu+segan lak.. hehe :D

Si Jagung said...

sama2 ye Zizie..maklum la Jagung baru lagi, excited lebih bila da entri sal jagung neh...ohoho~

Yasmin Aris II said...

tahniah jagunggg ! hihi

Si Jagung said...

Terima kasih Yasmin..hihi..
saya dah http://yasminaris.blogspot.com/..hehe

Si Jagung said...
This comment has been removed by the author.
Si Jagung said...

pensildanbukunota pon dah dilawati..hehe..blog yg kiut..=)..